عراقچی: ایران وارد مذاکرات مستقیم با آمریکا نمی‌شود ارتش: اگر دشمنان تعرضی نسبت به سرزمین ایران کنند، پاسخ پشیمان کننده دریافت خواهند کرد پزشکیان: نوروز فرصتی برای تقویت همفکری و برادری میان کشور‌های اسلامی است سردار حاجی‌زاده به آمریکایی‌ها هشدار داد سردار سلامی: دشمنان ایران از حوادث ۴۵-۴۶ سال گذشته درس عبرت نگرفتند عراقچی: پاسخ ایران به دست آمریکایی‌ها رسیده است هشدار ایران به آمریکا فرود اضطراری هواپیمای رژیم صهیونیستی در ترکیه (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مارین لوپن مجرم شناخته شد بقائی: خشونت، خشونت می‌زاید و صلح، صلح می‌آفریند سخنگوی وزارت خارجه به تهدید ضدایرانی ترامپ واکنش نشان داد پزشکیان: شعار سرمایه‌گذاری برای تولید را عملیاتی می‌کنیم رهبر معظم انقلاب: اتحاد دنیای اسلام، تنها راه ایستادگی در مقابل باج‌طلبی قدرت‌های بزرگ است آیت‌الله علم‌الهدی: در برخورد با منکرات، هیچ عذری از هیچ مسئولی پذیرفتنی نیست | توسعه فساد، عامل خسارت به سرمایه معنوی جامعه تبریک پزشکیان به مردم ایران به مناسبت عید فطر تنها راه صیانت از پول ملی، ارتقای حکمرانی ریال است فردا (دوشنبه ۱۱ فروردین) نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب اقامه می‌شود اطلاعیه دفتر مقام معظم رهبری: هلال ماه شوال رویت شد | فردا (دوشنبه ۱۱ فروردین) عید سعید فطر است ترامپ ضمن تهدید مجدد کشورمان: در حال مذاکره با ایران هستیم پیام قالیباف به کشورهای اسلامی به مناسبت فرا رسیدن عید فطر طرح رژیم صهیونیستی درباره مذاکرات آتش‌بس در غزه چیست؟ (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) سبک، سریع، دقیق و مرگبار| گزارش اختصاصی شهرآرانیوز از جزئیات سلاح جدید یگان‌های تکاوری ارتش و سپاه پزشکیان عید سعید فطر را به سران و مردم کشورهای اسلامی تبریک گفت نخست‌وزیر لبنان با ولیعهد سعودی دیدار کرد(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) قانون دوره ششم شورا‌های شهر تا ۲۷ خرداد ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد عارف: تحقق شعار سال نیازمند حفظ آرامش و امنیت کنونی در کشور است
سرخط خبرها

سردار سلامی: امروز فلسطین از دست‌های خالی عبور کرده و مسلح است| سازش با ظالم، راه زیستن امن و آزاد نیست

  • کد خبر: ۱۰۶۶۵۲
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۵
سردار سلامی: امروز فلسطین از دست‌های خالی عبور کرده و مسلح است| سازش با ظالم، راه زیستن امن و آزاد نیست
فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان اینکه سازش با ظالم، راه زیستن امن و آزاد نیست، گفت: مستکبران جهان خنجری به نام رژیم صهیونیستی را بر پهلوی جهان اسلام فرو بردند تا بر منطقه و ذخایر ارزشمند آن مسلط شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دقایقی پیش در سخنرانی پایانی راهپیمایی روز جهانی قدس در تهران با اشاره به نامگذاری جمعه آخر ماه رمضان به نام روز قدس از سوی امام خمینی، گفت: امام خمینی جغرافیای فلسطین را در قلوب مسلمانان امتداد داد و آن را مسئله اصلی جهان اسلام قلمداد کرد.

وی افزود: از آن روز تا به امروز سیمای فلسطین هر روز درخشان‌تر و برجسته‌تر و مقتدرتر و جذاب‌تر در صحنه سیاسی عالم در حال حرکت است. بعد از دوران باشکوه امامت امام راحل، بیرق حمایت از نهضت فلسطین و مبارزه با استکبار و صهیونیسم توسط رهبر عظیم‌الشأن انقلاب این بیرق برافراشته ماند و حرکت داده شد.

سرلشکر سلامی خاطرنشان کرد: رهبر عزیزمان با ابتکاری در امتداد ابتکار امام با تشکیل نیروی قدس سپاه به ایجاد شاکله قدرت و بسط و امتداد انقلاب در سایر بلاد اسلامی با هدف در تنگنا قرار دادن رژیم صهیونیستی و در آینده نزدیک حذف این رژیم از جغرافیای عالم اهتمام کرد.

فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان اینکه مستکبران یک خنجر به نام رژیم صهیونیستی را در پیکره جهان اسلام فرو بردند تا با ایجاد یک سرپل امنیتی بتوانند بر این جغرافیای پر از ثروت و موقعیت مسلط شوند، گفت: صهیونیست‌ها بی رحمانه قتل عام می‌کردند، اما امروز به جایی رسیدند که مجروح شدن یک فلسطینی برای آن‌ها عقوبت فراوانی دارد. دیگر فصل آن جنایات غم‌انگیر برای فلسطین گذشته است. فلسطین از دست‌های خالی عبور کرده و مسلح است و مردانش در میانه میدان آماده نبردند و اسرائیل در حال فروپاشیدن است.

وی افزود: ما به اسرائیلی‌ها می‌گوییم شما که فکر می‌کردید لایه‌های ضخیم امنیت می‌تواند امنیتی‌ترین رژیم عالم را که مثل یک پادگان است از حملات فلسطینی‌های قهرمان نجات دهد، دیدید که شهید محمدحسین، فتحی حازم  و شهید ضیاء چگونه یک شبه ارتش و قوای امنیتی را شکست داد. شما شلیک هزاران راکت نیرو‌های فلسطینی در سیف‌القدس دیدید و همانند اژد‌ها و شیر حزب‌الله را در شمال سرزمینی که اشغال کرده‌اید می‌بینید. شما درهم شکستگی رژیمتان را می‌بینید. شما می‌بینید که آمریکا تکیه‌گاه مطمئنی برای شما نیست و کاخ سفید به همراه نظام امنیتی شما لانه عنکبوتی است.

سرلشکر سلامی تصریح کرد: آمریکا از افغانستان گریخت و از عراق در حال گریختن است و در حاشیه سیاست‌های منطقه جای دارد و آمریکا برای شما مانند آمبولانسی است که بعد از مرگ مریض به دادش می‌رسد.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه از هفتاد و چهار سال پیش با معماری آمریکا و مهندسی اروپا و کشور‌های مرتجع عرب و رژیم صهیونیستی ۳۸ طرح برای بقای این رژیم طراحی شد، گفت: از کمپ دیوید تا پیمان اسلو، مادرید، شرم الشیخ و مریلند و بعد معامله قرن و نقشه راه و امروز طرح صلح آبراهام، اما امروز فلسطینی‌ها به این حقیقت رسیدند با کاغذ پاره نمی‌توان امنیت و بازگشت به سرزمین مادری را آرزو کرد.

فرمانده کل سپاه خاطرنشان کرد: وقتی فلسطینی‌ها در قلت قدرت هستند نمی‌توان با ظالمان به حریت و آزادی رسید. این درس بزرگی است که تاریخ به ما داده است و امامان ما به آن آگاهند که سازش با ظالم راه زیستن امن و آزاد نیست ومستکبران راه غلبه به خود را به ما نمی‌آموزند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->